This article is only available in Czech.
Pražský Žofín bude v říjnu patřit českým PR profesionálům a zahraničním hvězdám
Published 6/17/2013

Praha, 17. června 2013 – Již pátý ročník největšího českého odborného setkání profesionálů v oboru PR, komunikačních a mediálních odborníků se uskuteční poprvé v prostorách pražského Paláce Žofín a jeho organizátoři chystají řadu překvapení. Zazní zde vše, co hýbe domácím i zahraničním trhem.

„První akce o PR, u které nelituji, že jsem tam šel.“ Právě takových výroků byla v anketě respondentů loňského ročníku celá řada a naléhavost interakce s kolegy z branže stoupá úměrně s celkovou turbulencí celého trhu. „Naším cílem je připravit prostor pro inspiraci, interaktivní diskuse a praktické tipy pro práci v oboru, který byl ještě donedávna velmi podceňován. Intenzivně vnímáme zvýšenou poptávku po takovémto oborovém svátku, již dnes nás kontaktují zájemci o účast,“ potvrdil jeden z organizátorů, Antonín Parma z Blue Events.

Novinek bude pro účastníky připraveno hned několik – kromě přesunu do nových prostor (předchozí ročníky navštívilo vždy přes 200 účastníků) a chystaných nových webových stránek se mohou těšit na účast zahraničních řečníků, exkluzivní oborové průzkumy, poprvé také odpolední paralelní sekce. „Došli jsme k názoru, že právě teď je správná chvíle otevřít prostor pro kolegy ze státní správy a sdílet s nimi zkušenosti specialistů z agentur i jednotlivých firem,“ komentuje chystaný odpolední workshop pro zástupce státní správy Barbora Bělíková z APRA. V průběhu summitu bude již tradičně vyhlášena PR osobnost roku a opět budou do její volby zapojeni všichni přítomní účastníci. Nominace vybraných osobností budou zveřejněny na sklonku léta.

Potvrzena je již také účast celosvětově uznávané publicistky, lektorky a autorky úspěšných PR kampaní Marian Salzman z USA (CEO Havas PR North America), která je držitelkou řady prestižních ocenění, mj. titulu PR Professional of the Year 2011 od magazínu PR Week. Zaměřuje se především na identifikaci nových trendů (trendspotting) a jejich využití v PR a marketingu. V posledních letech vyvolávají velký ohlas její předpovědi nových trendů pro každý rok a bude zajímavé ji konfrontovat s postoji tuzemských leaderů komunikačních agentur.

Konferenci PR Summit 2013 organizují Blue Events ve spolupráci s Asociací PR agentur. Generální partnerem této události je společnost HAVAS. Od léta se bude možné registrovat na stránkách www.prsummit.cz.

PR Summit / Kdy: 23. 10. 2013 / Kde: Palác Žofín, Praha

Podrobnější informace o přípravách PR Summitu 2013 jsou připraveni podat:

Kontakt pro média
Aneta Zímová, Project Executive, Blue Events
Tel.: +420 730 184 505, e-mail: aneta.zimova@blueevents.eu

Nominace PR osobnost roku
Barbora Bělíková, výkonná ředitelka, APRA
Tel: +420 224 875 320, e-mail: info@apra.cz

Zájemci o partnerství
Petra Veselovská, Account Manager, Blue Events
Tel.: +420 737 250 356, e-mail: petra.veselovska@blueevents.eu