This article is only available in Czech.
Retail Summit 2014 míří k rekordní účasti
Published 1/27/2014

Praha, 24. 1. 2014 – Jubilejní 20. ročník Retail Summitu má týden před termínem konání registrováno již přes 850 účastníků. Je tak velmi pravděpodobné, že poprvé v historii se počet návštěvníků přiblíží k tisícovce.

Ať už jsou důvodem probleskující zprávy o zlepšujících se ekonomických vyhlídkách nebo se mnohé z firem, které dlouhodobě podnikají na českém maloobchodním trhu, rozhodly oslavit 20 let působení společně, faktem je, že zájem o letošní jubilejní 20. ročník Retail Summitu (4. - 5. 2. 2014) překonává rekordy. V tuto chvíli je registrováno na 850 účastníků a organizátoři pod tlakem dalších žádostí prodloužili možnost registrace až do konce ledna.

Pouze však s tím omezením, že přeplněná kapacita některých diskusních sekcí již neumožňuje plný výběr témat: šest ze třinácti sekcí bylo nutno pro další zájemce uzavřít. Naštěstí kapacita hlavního sálu Congress hotelu Clarion, kde probíhá většina programu prvního a nejžádanější diskusní sekce druhého dne („Dodavatelé a obchodníci – spolupráce na nových základech“ a „Jak uspějí různé obchodní formáty v nejistých časech“), je dostatečná a jeho vystupující slibují zajímavé příspěvky. Ochutnávku myšlenek vybraných hlavních řečníků Vám nabízí toto VIDEO.

Registrace na Summit je možná do 30.1.2014.
K vysokému zájmu o Retail Summit přispívá i efektivní spolupráce s mnohým partnery, mezi ty největší, platinové, patří ČSOB, O2 a Plzeňský Prazdroj.

O Retail Summitu 2014
Akce je určena pro všechny účastníky obchodního trhu, kteří mají ambici uspět, rozvíjet své podnikání, zlepšovat sebe, svoji firmu i tržní prostředí. Nezáleží přitom na velikosti či formě vlastnictví firmy ani na tom, jestli operuje v „kamenném“ či digitálním světě.

Kdy: 4. - 5. 2. 2014 (přidat do diáře)
Kde: Clarion Congress Hotel Prague
www.retail21.cz

Kontakt pro další informace o konferenci:
Barbora Krásná, Partner, Blue Events
Tel.: +420 222 749 841, e-mail: barbora.krasna@blueevents.eu

Kontakt pro média:
Aneta Zímová, Blue Events
Tel.: +420 730 184 505, e-mail: aneta.zimova@blueevents.eu