This article is only available in Czech.
MasterCard Europe se stává partnerem Retail Summitu 2013
Published 11/5/2012

 

Společnost MasterCard Europe se stala partnerem Retail Summitu 2013, největšího setkání špiček českého obchodního trhu, které se bude konat na začátku února přístího roku. V rámci propojení tohoto partnerství s dalšími aktivitami MasterCard budou na Retail Summitu vyhlášeny také dvě kategorie ocenění MasterCard Obchodník roku 2012.

 

 

Praha, 5. listopadu 2012 – MasterCard Europe se stává novým partnerem konference Retail Summit. S pořadateli akce se dohodl, že mu bude náležet status Partnera společenského večera.

„V rámci společenského večera Retail Summitu 2013 budou vyhlášeny dvě kategorie ocenění MasterCard Obchodník roku 2012: Inovace v obchodě a Osobnost obchodu, jejichž vítěze zvolí hlasováním přímo účastníci konference na základě nominací odborné poroty. Právě spojení Obchodníka roku s Retail Summitem je zárukou objektivity a vysoké odbornosti výsledků hlasování,“ říká Tereza Janková, marketingová ředitelka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko.

Retail Summit 2013 se bude konat v kongresovém hotelu Clarion v Praze ve dnech 5. až 6. února 2013. Koncepce v pořadí již devatenáctého ročníku největšího setkání špiček českého obchodního trhu je zaměřena na to, jak se dívat dopředu a aktivně se podílet na budoucnosti obchodu u nás. „Cílem tohoto vrcholového setkání je výměna inspirativních nápadů, konstruktivní diskuse o cestách k budoucímu úspěšnému obchodování a v neposlední řadě načerpání energie a optimismu do dalších nelehkých tržních bitev,“
doplňuje Barbora Krásná, partner společnosti Blue Events, která Retail Summit spoluorganizuje.

Partnerství s Retail Summitem 2013 propojí společnost MasterCard Europe také se svou další aktivitou, oceněním MasterCard Obchodník roku 2012, jehož generálním partnerem se letos stává. Další tradiční partner ocenění, GE Money Bank, je hlavním partnerem letošního ročníku MasterCard Obchodník roku 2012.

                                                                     ***

O společnosti MasterCard Europe
Společnost MasterCard Europe je subjekt odpovědný za řízení obchodní činnosti MasterCard Worldwide v Evropě. MasterCard Europe, se sídlem v belgickém Waterloo, spolupracuje s 51 evropskými zeměmi, které jsou administrativně
rozděleny do tří zákaznických oblastí. Tyto oblasti zahrnují jednotný evropský platební prostor (SEPA), vyspělé trhy a rozvojové trhy Evropy, které sahají až k východním hranicím Ruska. Díky své síti místních zastoupení dokáže MasterCard Europe naplňovat rozličné potřeby zákazníků na nejrůznějších trzích po celé Evropě a umožňuje tak lidem obchodovat jejich vlastním způsobem a v jejich vlastním jazyce.
MasterCard přispívá k rozvoji globálního obchodování tím, že poskytuje životně důležité ekonomické spojení mezi finančními institucemi, podniky, držiteli karet a obchodníky na celém světě. Jakožto poskytovatel licencí, zpracovatel a poradce společnost MasterCard rozvíjí a uvádí na trh platební řešení, zpracovává každoročně více než 18 miliard plateb a poskytuje špičkové analytické a poradenské služby zákazníkům z řad finančních institucí a obchodníků. Prostřednictvím svého portfolia značek, mezi něž patří MasterCard®, Maestro® a Cirrus®, slouží MasterCard

Worldwide spotřebitelům i podnikům ve více než 210 zemích a územích. Další informace naleznete na www.mastercardworldwide.com.

Retail Summit
Retail Summit je největším setkáním hráčů na poli maloobchodu na našem trhu s mnohaletou tradicí, letošní ročník je již 19. v pořadí. Na programové koncepci summitu se dlouhodobě podílejí Svaz obchodu a cestovního ruchu v ČR, Vysoká škola ekonomická a společnost Blue Events, jež akci i organizačně zabezpečuje.  Připravovaný ročník 2013 se bude konat v kongresovém hotelu Clarion v Praze ve dnech 5.-6. února 2013. Jeho hlavním tématem je budoucnost a jak se jí v prostředí klesající poptávky a agresivní konkurence vůbec dožít. Kromě řady mezinárodních expertů se v programu summitu objeví i klíčoví hráči, kteří budou utvářet budoucí podobu našeho obchodu. Účast v programu již přislíbili zástupci společností Ahold, Coop, Globus, Interspar, Kaufland, Tesco,  Agrofert, Plzeňský Prazdroj, Procter& Gamble a řada dalších. Bližší informace o programu naleznete na www.retail21.cz 


Kontakty:
MasterCard
Anna Suchá, Ogilvy Public Relations, +420 221 998 226, +420 731 619 287, anna.sucha@ogilvy.com
Lenka Bučilová, Ogilvy Public Relations, +420 221 998 259, +420 603 280 825, lenka.bucilova@ogilvy.com
Milan Kříž, Ogilvy Public Relations, +420 221 998 237, +420 602 266 316, milan.kriz@ogilvy.com