This article is only available in Czech.
Retail Summit 2013 se zaměří na budoucnost. Včetně toho, jak se jí vůbec na těžkém trhu dožít...
Published 10/9/2012

V pořadí již 19.ročník největšího setkání špiček českého obchodního trhu Retail Summit se uskuteční ve dnech 5.-6.2. 2013. Za své ústřední téma si zvolil Budoucnost ... a jak se jí dožít. Ti účastníci, kteří plánují svoji budoucnost s předstihem, mohou využít nejvýhodnějších cen registrace do konce listopadu.

Jeden z nejslavnějších Pražanů, Albert Einstein, konstatoval před sto lety: „Budoucnost mne zajímá daleko více než minulost, protože v ní hodlám žít“. Jen těžko by se dal záměr organizátorů Retail Summitu 2013 popsat lépe, než právě těmito slovy. Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR, Vysoká škola ekonomická v Praze a agentura Blue Events mají sice za sebou úctyhodnou historii 18 úspěšných ročníků tohoto vrcholového setkání špiček českého a středoevropského obchodního trhu, Retail Summit 2013 ale připravují zcela jasně pro ty, kdo se hodlají dívat dopředu a aktivně se podílet na budoucnosti obchodu.

Již nyní je jasné, že toto setkání, konané v kongresovém hotelu Clarion v Praze ve dnech 5. - 6. 2. 2013, přinese v řadě směrů velmi dramatickou debatu. S ohledem na těžkou tržní situaci se téma summitu rozhodně neomezí na vznešené vize světlých zítřků. Regulérní částí programu budou i vystoupení věnovaná tomu, jak se v prostředí klesající poptávky a agresivní konkurence budoucnosti vůbec dožít. Organizátoři ovšem slibují, že Retail Summit 2013 nebude kolektivním hořekováním o tom, že lepší časy asi nepřijdou. Cílem tohoto vrcholového setkání je výměna inspirativních nápadů, konstruktivní diskuse o cestách k budoucímu úspěšnému obchodování a v neposlední řadě načerpání energie a optimismu do dalších nelehkých tržních bitev.

Novinky z přípravy summitu a jeho programu jsou k dispozici na internetové adrese http://retail-summit.retailinfo.cz/ , kde se lze i registrovat k účasti. Delegáti, kteří tak včetně platby učiní do 30.11.2012, mají možnost využít výrazně zvýhodněné podmínky pro “Very Early Birds”.


Kontakt pro média:
Barbora Krásná, Partner, Blue Events
Tel.: +420 222 749 841, e-mail: barbora.krasna@blueevents.eu, www.blueevents.eu

Kontakt pro partnery:
Petra Veselovská, Account Manager, Blue Events
Tel.: +420 222 749 843, e-mail: petra.veselovska@blueevents.eu, www.blueevents.eu

Informace pro média:
Kdy/kde: 5.- 6. února 2013, Clarion Congress Hotel Prague
Organizátoři: Blue Events ve spolupráci s VŠE a SOCR ČR
Web konference: www.retail21.cz