This article is only available in Czech.
Na Fórum pro udržitelné podnikání 2013 se do Prahy sjíždějí manažeři z celého světa
Published 3/13/2013

Praha, 13. března 2013 – Na Fórum udržitelného podnikání, které se bude konat 20. března 2013 v Praze se potkají vrcholoví manažeři mezinárodních i domácích firem. Akce, která se bude konat ve zcela šetrné budově City Green Court, se letos zaměří na otázku, zda „Může jedinec či firma měnit společnost“.

Udržitelnost není móda, ale cesta ke změnám

Mohlo by se zdát, že v době ekonomických nejistot, kdy se firmy zaměřují především na to, aby přežily, jsou otázky udržitelnosti a odpovědnosti odsunuty na druhou kolej. To se však nepotvrzuje v případě více než stovky manažerů významných českých i zahraničních firem, kteří se potkají již příští středu na třetím ročníku Fóra pro udržitelné podnikání. Svou účast již potvrdili vrcholoví reprezentanti mnoha významných společností, mj. například Henkel, Telefónica, Deloitte, Česká spořitelna, PwC, T-Mobile, Vodafone, Tetra Pak, dm drogerie markt, GlaxoSmithKline, AWT, Carrier, Siemens, Skanska, KPMG, 3M, Globus, NWR, Pivovary Staropramen, Tesco a mnoha dalších.

Dělej věci jinak, tvé okolí ti to vrátí

Téma zaměřené na roli jedinců a lídrů při proměně společnosti nebylo vybráno náhodně. „Chceme ukázat sílu lidského faktoru a úspěšné příklady firem, které mohou dělat věci jinak a měnit tím i jednání svého okolí a obchodních partnerů,“ říká Radka Pokorná, expertka na problematiku udržitelnosti a odborná garantka programu. Na udržitelnost v praxi se zaměří interaktivní odpolední workshopy, které se dotknou všech oblastí byznysu – od marketingu, přes vztahy s dodavateli až po reporting.

Více informací o této akci, včetně detailního programu a možnosti registrace naleznete na www.sustainbiz.cz.


Kontakt pro média:
Radka Pokorná
Tel.: +420 731 439 534, e-mail: radka.pokorna@sustainbiz.cz

Informace pro média:
Kdy/kde: 20. března 2013, City Green Court Praha

Sekretariát konference:
Blue Events, s.r.o.
Hlubočepská 38c, Praha 5, CZ – 152 00
Tel.: +420 222 749 841
E-mail: info@blueevents.eu