This article is only available in Czech.
Přichází konference, která chce ukázat, že se může HR stát pilířem top managementu
Published 8/28/2013

Praha, 28. 8. 2013 - Dlouhodobě nejnavštěvovanější odborná HR událost v ČR, říjnová konference HR Management (16. 10.), odtajnila svůj detailní program s řadou překvapení. Její organizátoři chtějí na praktických a konkrétních příkladech ukázat, jak lze přistupovat k HR tak, aby ho klíčoví lidé ve firmách vnímali jako zásadní pro byznys.

„Při přípravě nové konference jsme si často připomínali, proč jsme se do toho vlastně před osmi lety pustili. Vždy jsme chtěli pro lidi s tímto profesním zaměřením přinést odbornou událost, která nebude jen běžnou akcí či dokonce ztrátou času, ale reálně jim bude pomáhat a inspirovat je“, připomíná šéfredaktorka HRM Alena Kazdová. Zda se to opět podaří, mohou zástupci HR sféry napříč odvětvími posoudit ve středu 16. října 2013 v prostorách OREA Hotelu Pyramida, kde na ně bude čekat několik překvapení. Jak může HR obstát ve chvíli, kdy se globálně i lokálně hledají úspory až „na kost"? A jak se vlastně může HR dělat tak, aby ho klíčoví lidé ve firmách vnímali jako užitečné a zásadní? Na tyto otázky se pokusí odpovědět mj. panelová diskuse generálních a HR ředitelů, které bude předcházet představení aktuálního průzkumu jejich mínění. „Průzkum mezi CEO klíčových firem proběhne jen velice krátkou dobu před konferencí a data budou ještě ´horká´, máme samozřejmě připraveno i několik dalších překvapení, ale to bychom si rádi schovali až pro naše hosty. Nechci to zakřiknout, ale podle prvních ohlasů věříme v opravdu silnou účast“, doplnil za organizátory Antonín Parma z Blue Events. Vůbec poprvé se na této akci uskuteční specializovaný workshop určený především pro HR juniory a recruitery, zaměřený na sociální média a jejich využití v HR. „Chtěli bychom v době velkých škrtů umožnit HR ředitelům, aby za symbolickou cenu vzali pod jednu střechu i méně zkušené členy svých týmů a nabídli jim praktické tipy a triky pro jejich práci“, vysvětluje Parma.

Zájemci o účast si mohou na nových stránkách www.hrevent.cz přečíst veškeré detaily, v těchto dnech již probíhá registrace tzv. Early Birds za zvýhodněných podmínek.

O HR Managementu 2013
Kdy: 16. 10. 2013
Kde: OREA Hotel Pyramida, Praha

Kontakt pro média
Aneta Zímová, Blue Events
Tel.: +420 730 184 505, e-mail: aneta.zimova@blueevents.eu

Zájemci o partnerství
Petra Veselovská, Blue Events
Tel.: +420 737 250 356, e-mail: petra.veselovska@blueevents.eu