This article is only available in Czech.
PR Summit se zaměří na change management
Published 9/12/2012

Organizátoři PR Summitu, nejvýznamnější konference o public relations na českém trhu, zveřejnili podrobný program čtvrtého ročníku, který se uskuteční 23. října v pražském Orea Hotelu Pyramida. Hlavním tématem je letos change management – role komunikace při řízení změn. Na tom, že právě komunikace hraje při řízení změn klíčovou roli, se shodli CEO vystupující na minulém ročníku.

Generální ředitelé a zástupci top managementu v řadách řečníků nebudou chybět ani v roce 2012. Program otevře Ricardo Adame, vicepresident pro komunikaci a globální vztahy s veřejností společnosti AVG, který přiblíží cestu malé antivirové firmy až na newyorskou burzu a zejména komunikační aspekty takového růstu. Na něj naváže prezentace zaměřená na český trh, kdy ředitel Divize strategie ČEZ Pavel Cyrani představí, jak se český gigant komunikačně vyrovnává s turbulentními změnami v energetice.

Zajímavými majetkovými a komunikačními kotrmelci prošla v posledních letech tradiční značka ETA, více o nich poví bývalý generální ředitel firmy Roman Stupka. Snahu o proměnu komunikace ve státní správě přiblíží Drago Sukalovský, starosta města Kuřim, oceněný v anketě hodnotící otevřenost úřadů. Druhý blok uzavře generální ředitel České pojišťovny Pavel Řehák se svým příspěvkem Selský rozum v prostředí komplexní změny.

Nedílnou součástí dopoledního programu bude volba PR osobnosti roku. Kdo letos převezme toto prestižní ocenění, může ovlivnit každý účastník svou volbou přímo na místě.

V odpolední panelové diskusi se sejdou zástupci tradičních českých značek Botas, Prim, DBK a Kofola, aby odhalili jak tyto „socialistické brandy“ hledaly po revoluci svoji novou tvář.

Na závěr konference nesmí chybět oblíbená prezentační soutěž „RIC PIC!“, kterou letos bude řídit moderátorka Iva Pazderková. Téma je více než atraktivní a dotýká se vlastně všech: nejlepší komunikační strategie prezidentských kandidátů. Klání nabídne mj. zajímavou konfrontaci zástupců dvou největších PR agentur na českém trhu nebo prezentaci majitele celosvětově proslulé cestovní kanceláře Corrupt Tour.

Zlatými partnery Summitu jsou AMI Communication a ANOPRESS IT.

Do 24. 9. 2012 lze využít speciální nabídky pro Early Birds. Online registrace a podrobnější informace jsou k dispozici na www.prsummit.cz

Kontakt:

Blue Events s.r.o.
Barbora Krásná, Partner, Blue Events

Tel.: +420 603 482 685, e-mail: barbora.krasna@blueevents.eu, www.blueevents.eu

Informace pro média:

Kdy/kde: 23. října 2012, OREA Hotel Pyramida, Praha
Organizátoři: Blue Events ve spolupráci s APRA
Web konference: www.prsummit.cz