This article is only available in Czech.
Loyalty Over Gold: Jak v dnešní době přesvědčit zákazníky, že věrnost se vyplácí
Published 10/11/2012

Otázka věrnosti zákazníků je dlouhodobě klíčová pro všechny hráče napříč trhem. Je ale vůbec možné získat loajální zákazníky i v této neklidné době? Zda na tuto otázku existuje kladná odpověď, se přijďte přesvědčit na již třetí ročník konference Loyalty Over Gold, která se koná 7. listopadu 2012 v pražském Dorint Hotelu Don Giovanni.

Cílem letošního setkání nebude hořekování nad tím, co nefunguje, ale naopak nalezení faktorů, které přispívají k zákaznické stálosti. Přijďte se inspirovat od přeborníků z tohoto oboru a poodhalit, které věrnostní programy skutečně fungují. Nově se do programu zdařilo získat Vlastimila Jalového, který se podělí o zkušenosti a praktické rady při budování úspěšného projektu Tolary.cz, zacíleného na zákaznickou loajalitu ve velmi promiskuitním on-line světě. V závěrečném diskusním panelu se můžete těšit na zástupce virtuálního i kamenného obchodu, reprezentanty segmentů FMCG i non-Food a mnohé další odborníky.

Novinkou letošního ročníku je odpolední formát akce, který efektivně hospodaří s Vaším časem a nabízí kompaktní přehled toho nejdůležitějšího z oblasti zákaznické loajality během 5 hodin. Příjemným a neméně podstatným bonusem nového rozměru je i nižší cena.

Využijte zvýhodněné ceny 4.500,- Kč (bez DPH) pro Early Birds do 15. října 2012!

Bližší informace o letošním ročníku Loyalty Over Gold naleznete na www.loyalty-over-gold.cz


Kontakt pro další informace o konferenci:
Jaroslav Kuchař, Managing Partner, Blue Strategy
Tel.: +420 222 749 841, e-mail: Jaroslav.Kuchar@bluestrategy.cz

Kontakt pro média:
Denisa Vlčková, Blue Events
Tel.: +420 222 749 841, e-mail: Denisa.Vlckova@blueevents.eu

Kdy/kde: 7. listopadu 2012, Dorint Hotel Don Giovanni, Praha
Organizátor: Blue Events
Odborný garant: Blue Strategy
Web konference: www.loyalty-over-gold.cz