This article is only available in Czech.
Již za měsíc se uskuteční atraktivní svátek koncentrovaných marketingových událostí v Praze na Žofíně!
Published 4/15/2013

Praha, 15. dubna 2013 – Kongres Marketing Management s podtitulem „Kdo si hraje, prodává“, který se koná 14. května 2013 v Praze na Žofíně a přináší první vystoupení Kena Segalla, kreativního ředitele pro Apple v České republice, láká marketéry napříč obory. Měsíc před akcí je registrována více než stovka účastníků. Atraktivitu události zvyšuje i bezprostředně navazující společenský večer spojený s vyhlášením žebříčku Agentury roku 2012.

Letošní vyhlášení Agentury roku se uskuteční na společenském večeru pořádaném na závěr kongresu Marketing Management, který se koná 14. května 2013 na Žofíně. „Marketing Management je další z řady úspěšných konferencí pořádaných společností Blue Events, které se těší velkému zájmu domácích marketérů, a proto jsme rádi, že vyhlášení Agentury roku se po několika rozpačitých letech dostane před publikum, kterému je určeno“, říká Jiří Janoušek, výkonný ředitel Asociace komunikačních agentur, která je spolu se Strategií spolupořadatelem Agentury roku.

Téma kongresu „Kdo si hraje, prodává“ a hlavní řečník Ken Segall, blízký spolupracovník Steve Jobse a tvůrce kampaně Think different pro Apple jsou velkým tahounem účasti – v současné chvíli je na Marketing Management přihlášeno již více než stovka účastníků.

Jeho zaměření na hravost v marketingu je totiž odrazovým můstkem pro potvrzení zásadního významu kreativity v komunikaci značek. Proto některé komunikační agentury využívají příležitosti objednat si na celý konferenční den za zvýhodněnou cenu agenturní stůl a přivést k němu své klienty, aby se utvrdili, že dělají správně, když na kreativitu spoléhají.

Některé agentury pak v rámci navazujícího společenského večera společně se svými klienty zažijí radost při vyhlašování výsledků žebříčku Agentury roku. Bude se zde prezentovat 10 finalistů a následně vyhlašovat TOP 5 - pětice nejúspěšnějších kreativních agentur loňského roku, a nakonec i první z nich. Rovněž budou vyhlášeny tři nejúspěšnější mediální agentury roku, Skokan roku a v neposlední řadě i ceny BoB pro kreativce, jejichž kampaně byly loni nejvíce oceňovány na renomovaných soutěžích doma i v zahraničí.


Informace o akci:
Kdy/kde: 14. 5. 2013, Palác Žofín, Praha
Web konference: www.marketingmanagement.cz
Web Agentury roku: www.agenturaroku.cz

Kontakt pro další informace o konferenci:
Barbora Krásná, Partner, Blue Events
Tel.: +420 222 749 841, e-mail: barbora.krasna@blueevents.eu

Kontakt pro další informace o Agentuře roku:
Jiří Janoušek, výkonný ředitel, AKA
Tel.: + 420 / 224 934 518, e-mail: jiri.janousek@aka.cz

Kontakt pro média:
Aneta Zímová, Blue Events
Tel.: +420 222 749 841, e-mail: aneta.zimova@blueevents.eu