This article is only available in Czech.
Brand Management 2016 představí kromě atraktivního programu i konferenční mobilní aplikaci.
Published 9/19/2016

Jedním z témat, jimiž se bude 21. 9. 2016 ve Slovanském domě zabývat letošní Brand Management, je jak pečovat o zákazníky v nové všudypřítomné a propojené digitální době. A protože i organizátoři nechtějí v péči o účastníky akce zůstat pozadu, připravili pro ně konferenční mobilní aplikaci, která jim poskytne nejen užitečné informace, ale usnadní i kontakt s řečníky a dalšími účastníky.

Co aplikace umí?
Kromě programu, přehledu řečníků a dalších praktických informací nabízí i seznam účastníků, možnost networkingu, online hlasování či přímý chat s organizátory. Několika kliky tak lze kontaktovat vybranou osobu, která by se jinak mezi stovkami účastníků těžko hledala, je možné hlasovat v anketě, hodnotit program, pokládat otázky řečníkům či se přímo ze sálu spojit s organizátory prostřednictvím rychlého kontaktu.

Kdo a kde může aplikaci získat?
Aplikace je k dispozici ke stažení pro všechny registrované účastníky Brand Managementu v AppStore (iOS) nebo Google Play (Android)- stačí zadat Brand Management. Po stažení vyzve aplikace zájemce k zadání pracovního mailu, na který obratem přijde autorizační kód – tím se přístup k funkcím a materiálům omezuje pouze na účastníky konference.
 

Podrobnější informace:
Lukáš Koutník, Blue Events
lukas.koutnik@blueevents.eu