This article is only available in Czech.
Světové HR trendy v Praze! Zahraniční key note v otevřené diskuzi s předními českými manažery.
Published 9/9/2015

Praha, 9. září 2015 – Jubilejní desátý ročník odborné konference HR Management se uskuteční 14. 10. 2015 ve Slovanském domě v Praze. V rámci svého programu s názvem HR 2.0: Time for a change! představí mimo jiné také uznávaného zahraničního speakera.

Key note Bruce Morton připravuje speciální příspěvek přímo pro tuto výroční událost a zcela netradičně také povede následnou praktickou diskuzi o spolupráci HR s dalšími členy top managementu firem. Pozvání do klíčového panelu přijali zástupci vybraných rolí vedení společnosti: CEO – Filip Plevač (MORAVIA CANS), Finance – Vít Vážan (České Radiokomunikace), Sales – Jiří Ritter (Nestlé) a Marketing – Jiří Vlasák (Kofola).

„V rámci panelové diskuze s hlavním řečníkem dojde ke konfrontaci názorů na spolupráci HR s dalšími členy top managementu firem, což je zcela inovativní přístup, který pracovníky z oblasti lidských zdrojů velmi zajímá. Na tuto inspirativní událost již máme rezervováno téměř 100 míst,“ doplňuje jeden z organizátorů, Antonín Parma z Blue Events.

Bruce Morton je globální inovátor v oblasti rozvoje lidského kapitálu s více než 30letými zkušenostmi. Díky svým mezinárodním zkušenostem (původem Evropan, působící nyní v USA a přednášející po celém světě) i díky osobnímu profesnímu růstu (ve své kariéře působil jako prodejní či marketingový ředitel v globální firmě i jako CEO vlastní firmy) chápe velmi dobře byznysové potřeby firem a umí sdílet své názory a inovativní nápady týkající se rozvoje lidského kapitálu velmi praktickým a srozumitelným způsobem.

Pro všechny zájemce, kteří chtějí obohatit své poznatky o zahraniční zkušenosti, které budou díky panelu lokalizovány na území České republiky, mají organizátoři ještě jednu dobrou zprávu. Do 14. září je možné využít včasné registrace se slevou, tzv. Early Birds.
 

Co: HR Management 2015
Kdy: 14. 10. 2015
Kde: Slovanský dům, Praha
Organizátoři: Blue Events
Web: www.hrevent.cz

Kontakt: Antonín Parma, Blue Events
e-mail: Antonin.Parma@BlueEvents.eu, +420 222 749 841

Kontakt pro média:
Aneta Zímová, Blue Events
e-mail: Aneta.Zimova@BlueEvents.eu, +420 730 184 505