This article is only available in Czech.
„Nákup jako spolutvůrce hodnoty firmy“ hlavním mottem letošního Procurement Fora
Published 4/8/2014

Praha, 7. dubna 2014 – Druhý ročník fóra pro české nákupčí se zaměří na úlohu efektivního a odpovědného nákupního procesu při utváření hodnoty firmy. Po úspěšné premiéře v loňském roce, které se zúčastnilo více než 150 ředitelů nákupu, nákupčích, finančních ředitelů i majitelů firem se Fórum opět uskuteční v Clarion Congress Hotelu Prague, tentokrát 20. května 2014.

„Jsme příjemně překvapeni zájmem ze strany procurement profesionálů – za pouhé tři dny prodeje vstupenek se zaregistrovalo více než 50 šéfů nákupu napříč byznysovým spektrem. Zájem projevili jak zástupci korporací a velkých firem, tak reprezentanti malých a středních podniků. Můžeme se tedy těšit na skutečně pestrou diskusi a sdílení zkušeností,“ říká Antonín Parma ze společnosti Blue Events, která akci organizuje.

Přestože prognózy ekonomického vývoje již optimisticky předpokládají mírný hospodářský růst, náklady bude potřeba stále držet pod kontrolou. „Efektivní, auditovatelný a transparentní nákup je pro nás jedním z významných faktorů, který se neodmyslitelně podílí na dlouhodobé tržní hodnotě firmy. Letošní programová náplň Fóra je tedy vedena v tomto duchu,“ komentuje směřování letošního programu Fóra jeho programový garant Marek Rokoský.

Tematické priority Procurement Fora 2014:

  • NÁKUP JAKO SPOLUTVŮRCE HODNOTY FIRMY
  • JAKÁ JE POZICE ODDĚLENÍ NÁKUPU VE FIRMĚ?
  • VÝBĚR DODAVATELE A ŘÍZENÍ VZTAHU S NÍM
  • NÁSTROJE A PROCESY V NÁKUPU
  • PŘÍPADOVÉ STUDIE VÝZNAMNÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ

Detailní program bude zveřejněn do 11. 4. 2014. Již dnes se ale můžete registrovat na www.procurementforum.cz. Procurement Forum je podporováno řadou významných partnerů v čele s EY Česká republika.

Procurement Forum 2014
Kdy: 20. 5. 2014
Kde: Clarion Congress Hotel Prague
www.procurementforum.cz

Kontakt pro média:
Aneta Zímová, Project Executive, Blue Events
e-mail: Aneta.Zimova@BlueEvents.eu, +420 730 184 505