This article is only available in Czech.
Retail Summit 2012: Přes 600 registrovaných účastníků zatím potvrdilo zájem přijít diskutovat o řešeních pro maloobchod na prahu dospělosti
Published 1/23/2012

Program největší oborové konference Retail Summit již 18 let mapuje vývoj českého a středoevropského maloobchodu a odráží i jeho celkovou atmosféru. V současné době, kdy dosahuje své plnoletosti, je zralý na radikální vývojovou změnu. O tom, jak bude vypadat maloobchod nové generace a kteří hráči mají šanci se na této generační výměně podílet, se bude diskutovat na silně obsazeném programu Retail Summitu ve dnech 31.1. – 1.2. 2012.

Navzdory tomu, že ve firmách v současnosti nepřevažují příliš důvody k optimismu, je na našem trhu i řada takových, kteří chtějí čelit nepřízni doby zvýšenou aktivitou, informovaností o stavu a trendech v obchodě či zintenzivněním kontaktů s obchodními partnery. Organizátoři Retail Summitu 2012 díky tomu zaznamenávají zájem o účast srovnatelný s lety minulými, snad jen s tím rozdílem, že se více účastníků hlásí až nyní, na poslední chvíli.  Proto touto cestou oznamují, že termín uzávěrky přihlášek je prodloužen až do pátku 27.1., pouze  s tou výhradou, že již nemohou garantovat volná místa ve všech diskusních sekcích.

 

Mezi dosud registrovanými šesti stovkami účastníků jsou zástupci např. těchto obchodních a dodavatelských společností : Adidas, Ahold , Alimpex Food, Amway, Bellinda ČR, Bivoj, Budějovický Budvar, Carrier, Coca-Cola, český i slovenský COOP, ČEPOS, Čerozfrucht, ČSOB, Datart International, DBK, dm drogerie markt, ECE Projektmanagement, Emco, Enapo, Energizer, Fackelman, Fruko, GE Money Bank, Globus, Google, GS1, Hruška, Hervis Sport, HOPI, Hornbach, Hortim, Choceňská mlékárna, ING Bank, IKEA, Internet Mall, Jaroměřická mlékárna, Johann Kotányi, K Brewery Trade, Karlovarská Korunní, KMV, Kaufland, KikTextil, Kimberly – Clark, Kofola Holding, Kraft Foods, Lacnea, Lekkerland ČR, Madeta, Machland, Makro C&C, Maloobchodní síť BRNĚNKA, Marks&Spencer, Meggle, mlékárna Hlinsko a Valašské Meziříčí, MP Krásno, Nestlé, OBI, Olma, PK Solvent, Penam, Pivovary Staropramen, Plzeňský Prazdroj, Podravka Lagris, Polabské mlékárny, Povltavské mlékárny, Probio, Procter&Gamble, Racio, Rauch, Reckitt Benckiser, Rosa Market, Spak Foods, Spar česká obchodní společnost, Sportisimo, Steinhauser, Storck,  Tekoo, Terno, Tesco Stores, TetraPak , Tchibo, UniCredit Bank, Unilever, Váhala, Vitana, Wanzl  či Zedníček. Některé firmy vysílají  i mnohačetné týmy, aby se tak mohly zúčastnit více paralelních diskusních sekcí  najednou. Největší zájem je o sekce FMCG 2012 a Obchod & Spolupráce, které vynikají silným obsazením diskusního panelu se zástupci nejvyššího managementu obchodních i dodavatelských firem a tématy, které obě strany maloobchodního trhu v současnosti nejvíce trápí.    

 

Detaily programu najdete na www.retail21.cz 

Summit se koná s podporou mnohých významných partnerů, platinovými partnery jsou Poštovní spořitelna, součást ČSOB a Plzeňský Prazdroj a společnost Telefónica. 

 

Podrobnější informace o Retail Summitu 2012 je připravena podat: 

Barbora Krásná, Partner, Blue Events

e-mail: barbora.krasna@blueevents.eu

 

Kontakt pro média:

Zuzana Mračková, Office Manager, Blue Events

Tel.: +420 222 749 841, e-mail: zuzana.mrackova@blueevents.eu