This article is only available in Czech.
Stavební podnikání v klimatu politické, ekonomické a právní nejistoty
Published 1/16/2012

V těchto dnech byl zveřejněn program 8. ročníku Fóra českého stavebnictví, které se uskuteční 6. března 2012 v hotelu Olympik Artemis Praha. Jeho program a složení řečníků je odrazem mimořádně napjaté situace ve stavebnictví. Klima politické, ekonomické a právní nejistoty se v diskusi s generálními řediteli nejvýznamnějších stavebních společností na našem trhu pokusí zmírnit hned tři ministři současné české vlády a jedná se i o účasti premiéra Nečase.

V souvislosti s napjatou situací nejen ve stavebnictví, ale v celé české společnosti pozvali organizátoři, jimiž jsou Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR a společnost Blue Events, na letošní stavební konferenci netradičně i významné inspirativní osobnosti „odjinud“. „Úvodní blok stavebního fóra je koncipován velmi překvapivě – zazní v něm možná provokativní, ale určitě podnětné příspěvky známé politoložky Vladimíry Dvořákové, novináře Erika Besta, podnikatele Andreje Babiše či prvního místopředsedy slovenské vlády Jána Figela.“, říká spoluorganizátor akce Antonín Parma z Blue Events.

Navazující části budou patřit jednak velké panelové diskusi generálních ředitelů významných stavebních společností a ministrů české vlády na téma „Co lze udělat pro podporu rozvoje stavebního trhu u nás“, jednak odborným workshopům věnovaným vlivu nových zákonů na stavebnictví a principům udržitelného stavění.

Lze předpokládat, že díky vysoce atraktivnímu obsazení překoná zájem o konferenci loňský rekord účasti více než 300 delegátů. Ti, kteří plánují svůj čas i prostředky zodpovědně a hlásí se s předstihem, mají možnost využít slevy Early Birds až do 31. 1. 2012 včetně.

Generálním partnerem konference je poradenská společnost Deloitte Česká republika.


Podrobnější informace o Fóru českého stavebnictví je připraven podat:
Antonín Parma, General Manager, Blue Events
e-mail: antonin.parma@blueevents.eu
web: wwww.construction21.cz

Kontakt pro média:
Zuzana Mračková, Office Manager, Blue Events
Tel.: +420 222 749 841, e-mail: zuzana.mrackova@blueevents.eu

Kontakt pro zájemce o partnerství:
Petra Veselovská, Account Manager, Blue Events
Tel.: +420 737 250 356, e-mail: petra.veselovska@blueevents.eu