This article is only available in Czech.
Retail in Detail/Shopper Marketing 2012: Osvobozující data aneb když čísla inspirují, místo toho, aby svazovala
Published 6/28/2012

Již třetí ročník specializované konference určené pro odborníky z oblasti category managementu, trade marketingu či shopper a retail marketingu proběhne 26.9.2012 v pražském hotelu Olympik Artemis. Jejím letošním záměrem je ukázat úspěšnost shopper marketingových řešení založených na kvalitní analýze dat.

Přestože specializovaná konference Retail in Detail/Shopper Marketing byla původně koncipována jako jednorázové odborné setkání, obrovský zájem obchodníků i dodavatelů o ročníky 2010 a 2011 přinutil organizátory udělat z této konference pravidelné výroční setkání specialistů a managerů.

Letošní ročník, který se uskuteční 26.září 2012 si klade za cíl navzdory zdánlivě nepříznivým podmínkám povzbudit kreativitu v retailu. Snahy reagovat na vleklou krizi naléváním miliard do promocí nikam nevedou a ani hromadné propouštění marketérů na straně výroby i obchodu obchodním výsledkům nenapomáhá. Český maloobchodní trh zoufale potřebuje injekci zdravého rozumu a přechod k businessu založenému na kvalitní analýze nakupujícího, pochopení a uspokojení jeho zjevných i skrytých tužeb. Proto bylo zvoleno klíčové téma „Osvobozující data - když čísla inspirují, místo toho, aby svazovala“. Letošní 3. ročník má jasnou ambici navázat na vše dobré z minulých konferencí tohoto cyklu a přinést ještě více praktických zkušeností a konkrétních příkladů úspěšných shopper marketingových postupů z domova i ze zahraničí.

Organizátoři, společnost Blue Events za vydatné podpory zlatého partnera Ogilvy Action a odborného garanta GfK, by programem konference rádi dokázali, že i v maloobchodě lze podnikat inteligentně a činit malá či větší opatření na základě znalosti trhu a nakupujícího s prokazatelnými pozitivními výsledky.

Ti, kdo postrádají obdobnou injekci optimismu, by si měli termín 26. září 2012 dát s předstihem do kalendáře a sledovat informace o přípravě programu na www.shopper21.cz.


Kontakt:
Blue Events
Antonín Parma, General Manager, Blue Events
Tel.: +420 222 749 842, e-mail: antonin.parma@blueevents.eu, www.blueevents.eu