This article is only available in Czech.
Na konferenci Shopper Marketing 2012 přijde hledat inspiraci víc než stovka marketérů a dalších odborníků.
Published 9/18/2012

3. ročník konference Shopper Marketing, která je určena všem profesionálům tohoto oboru na straně obchodníků i dodavatelů, se koná 26. září v pražském hotelu Olympik Artemis. Letošní téma „Když čísla inspirují, místo toho, aby svazovala“ již přilákalo přes 100 účastníků z mnoha rychloobrátkových firem, ale i z řad marketingových expertů na non-food trhu a ve službách.

Mezi registrovanými jsou např. zástupci firem Ahold, Billa, Beiersdorf, Budějovický Budvar, COOP, Globus, Hartmann-Rico, Henkel, Internet Mall, Internet Retail, Kosmas, Kraft Foods, Makro, Nestlé, Office Depot, p.k. Solvent, Plzeňský Prazdroj, SIKO Koupelny, Tesco ČR, Telefónica a další významní hráči českého a slovenského trhu.

Velká očekávání jsou spojována nejen s vystoupením špičkových zahraničních odborníků v čele s Manitou Khuller, ředitelkou pro strategický rozvoj Ogilvy Action UK, ale i se zbrusu novými případovými studiemi z našeho trhu, jako je například rebranding drogerií Schlecker. Celý program konference a více informací o Shopper Marketingu 2012 včetně možnosti on-line registrace je k dispozici na www.shopper21.cz. Tento týden je poslední možnost registrace na tuto konferenci.

Konference se koná za vydatné podpory zlatého partnera Ogilvy Action a odborného garanta GfK. Online registrace a detailní informace o programu jsou na www.shopper21.cz.


Kontakt:
Blue Events
Antonín Parma, General Manager, Blue Events
Tel.: +420 222 749 842, e-mail: antonin.parma@blueevents.eu, www.blueevents.eu

Informace pro média:
Kdy/kde: 26. září 2012, Hotel Olympik Artemis, Praha
Organizátoři: Blue Events ve spolupráci s GfK
Web konference: www.shopper21.cz