This article is only available in Czech.
Finalisté PR osobnosti roku 2014 jsou již známi
Published 9/11/2014

Praha, 11. 9. 2014. Cenu PR osobnost roku (dříve PR manažer roku) udělí letos již pošesté Asociace Public Relations Agentur – APRA. PR osobnost roku vybere ze shortlistu pěti nominovaných odborná veřejnost, a to přímo v průběhu PR Summitu 2014.

Volba proběhne za pomoci hlasovacího zařízení, a to výběrem z nominovaných:

Vladimír Bystrov, Partner, Bison & Rose
Hany Farghali, Director, External communication, Internal Media, ČSOB
Ondřej Kobza, kavárník a kulturní aktivista
Ivo Měšťánek, Managing Partner, CHM Communication
Václav Pavelka, Managing Partner, Native PR

Smyslem soutěže je ocenit aktuální práci PR manažerů, ředitelů komunikace a dalších profesionálů v oboru PR. Kandidáti jsou nominováni za konkrétní počin v období uplynulého roku, tedy cca od června 2013 do srpna 2014. PR osobností roku by měla být výrazná osobnost, která odvážně a kreativně prosazuje moderní trendy i zavedené postupy v public relations, čímž přispívá k rozvoji a naplnění obchodních cílů firmy a současně splňuje základní nominační kritéria.

Volba PR osobnosti roku je tříkolová, první i druhé kolo bylo v gesci odborného panelu složeného z více než 30 osobností a PR odborníků. V prvním kole bylo nominováno 43 kandidátů a kandidátek, ve druhém kole pak byli tito bodováni a z nejlépe ohodnocených byl sestaven shortlist 5 kandidátů postupujících do třetího kola, které se uskuteční v průběhu PR Summitu (22. 10. 2014) na Žofíně. Zde bude PR osobnost roku volit odborná veřejnost - účastníci PR Summitu.


PR Summit 2014 – největší setkání PR odborníků - se uskuteční dne 22. 10. 2014 na Žofíně. Téma konference: „Hranice byly zbořeny. PR na prahu nové éry“! Více informací naleznete na: www.prsummit.cz


Pro další informace prosím kontaktujte:
Barbora Bělíková, výkonná ředitelka APRA, e-mail: belikova@apra.cz, www.apra.cz