This article is only available in Czech.
Konference Marketing Management zaznamenala pozitivní hodnocení mezi účastníky a též velký ohlas v médiích
Published 5/16/2012

3. května 2012 se v hotelu Boscolo Prague uskutečnila významná akce na poli českého marketingu – konference Marketing Management s podtitulem ‚Nevěřte marketingovým pověrám‘.  Přes 130 účastníků se přesvědčilo, že v marketingu nesmí chybět odvaha, zodpovědnost a inovativní myšlení. Ohlasy na akci z řad účastníků i médií byly velmi pozitivní.

K nejlépe hodnoceným příspěvkům ze strany účastníků patřila často zmiňovaná a citovaná prezentace Martina Jaroše z T-Mobile, který svým kolegům dal zvláště cenné rady, jak se vyplatí nebát se i dělat chyby, pokud se z nich tým náležitě poučí. Posluchače zaujalo i vystoupení generálního ředitele České pojišťovny Pavla Řeháka, který vyzdvihl význam firemních hodnot, a též vizuálně chytlavá prezentace Riki Drori z Google. Obecně konference zaznamenala mezi účastníky velmi kladná hodnocení, o čemž svědčí známka 1,95 udělená v průměru příspěvkům v plénu i spontánní komentáře oceňující výbornou a místy i zábavnou atmosféru.

Akce měla i velký mediální ohlas. Marketingový magazín Rádia Česko zveřejnil rozhovory s účastníky kongresu i se zástupkyní organizátora, společnosti Blue Events. Marketingové noviny publikovaly rozsáhlý článek o průběhu konference a velmi podrobná reportáž byla zveřejněna i v v M-journalu.cz.  Zpravodajství se objevilo na portálech finance.cz, E15.cz, na MMportálu a v rámci zpravodajského měsíčníku pro státní správu a podnikatele PVS.


Detailní program a výstupy z konference jsou k dispozici na www.marketingmanagement.cz.  

Kontakt pro média:
Blue Events
Zuzana Mračková, Client Service Manager
Tel.: +420 222 749 841, e-mail: zuzana.mrackova@blueevents.eu, www.blueevents.eu


Organizátoři: Blue Events ve spolupráci s Marketingovým institutem
Twitter: #Marketing_mng