This article is only available in Czech.
All About Facebook: Proč si pro byznys založit Facebook a co dělat, když už na síti jste
Published 10/10/2012

 

Asi s námi budete souhlasit, že před několika lety platilo heslo „Když nejsi na Facebooku – neexistuješ“. Doba, kdy Facebook sloužil pouze k přátelení a pobavení, je ale dávno pryč. Tato sociální síť, která čítá více než miliardu aktivních uživatelů, nabízí unikátní potenciál a nové obchodní příležitosti. Bez obav dnes Facebook můžeme označit za další prodejní i komunikační kanál, který nabízí nové způsoby interakce se zákazníkem.

Aktérům v soukromé i státní sféře nyní začíná být jasné, že nestačí mít jen webovou stránku, firemní blog či nažhavený telefon. Musíte být na Facebooku! Problém je v tom, že i když tam jste, stále ještě nemáte vyhráno. Klíčové je, jak se příležitosti osobně komunikovat se svými zákazníky, zhostíte.

Na konferenci Prime Time for ... All about Facebook se dozvíte:

·         Jak efektivně a úspěšně pracovat s Facebookem?

·         Jak správně nastavit kampaň a komunikovat se zákazníky?

·         Výsledky konkrétních projektů, kampaní a mnoho praktických rad.

Na konferenci budete mít jedinečnou možnost potkat se s odborníky, kteří pro velké společnosti spravují facebookové profily. A nejen to. Na akci vystoupí i drobní podnikatelé a zástupci neziskového sektoru, kteří se s vámi podělí o své zkušenosti a tipy, jak efektivně komunikovat ve virtuální době.

Unikátní konference All About Facebook je jako první v ČR určena nejen odborníkům, ale všem, kteří se zajímají o to, jak na sociální síti úspěšně komunikovat. Akce, kterou schválila americká centrála Facebooku, se koná ve čtvrtek 29. 11. 2012 v prostorách pražského Kina Vzlet. Organizaci zajišťuje společnost Blue Events pod odbornou záštitou slovenských TheMarketers.biz.

Bližší informace o akci, spíkrech i registraci naleznete na www.primetimefor.cz

Kontakt pro média:
Blue Events
Pavel Kotyza, Marketing Manager, Blue Events

Tel.: +420 222 749 850, e-mail: Pavel.Kotyza@blueevents.eu, www.blueevents.cz