This article is only available in Czech.
Na co se lze těšit v programu 13. ročníku konference Marketing Management s podtitulem „Šťastná třináctka“? Kromě deseti prezentací marketingových ředitelů a CEO bude na závěr konference zařazen originální diskuzní panel na téma Pravdy a nepravdy v marketingové komunikaci. Více než stovka zatím registrovaných účastníků se přijde přesvědčit, které staré marketingové pravdy již dnes neplatí.
Published 4/27/2012

3. května 2012 vystoupí na Marketing Managementu v hotelu Boscolo Prague špičky českého marketingu i klíčová prezentátorka ze zahraničí, Riki Drori, marketingová ředitelka Googlu pro oblast Východní a Jihovýchodní Evropy. Bude mluvit o inovacích v Googlu a jak se unikátní inovativní přístup promítá do marketingové komunikace celé společnosti. Popíše principy, které tuto inovativnost podporují, jako například: uživatel na prvním místě, otevřenost vítězí, nápady mohou přijít odkudkoliv a od kohokoliv, "think big, start small" a další.

Konferenci otevře Martin Mravec s GfK s příspěvkem, který bude mapovat trendy v marketingové komunikaci a hledat odpověď na zásadní otázky: „Nepřesáhli jsme už styl komunikace, kdy přitažení pozornosti a důvěra v poselství reklamy jdou do pozadí? Pomáháme značkám adekvátně růst na dnešním komplikovaném trhu? A lze marketing uklidnit?“ Následovat budou dva příspěvky z opačného spektra uchopení marketingu. Jeho klasické pojetí bude hájit Martin Fousek z Bohemia Sektu, v pomyslné opozici mu bude stát Martina Jaroš z T-Mobile s úvahou o tom, jak v moderním marketingu vyvažovat odvahu, drzost a zodpovědnost.

Ve třetím bloku se mladí generální ředitelé budou snažit přesvědčit účastníky, že věk není žádnou překážkou k definování silné manažerské role nebo tržního prostoru. V závěrečném diskuzním panelu zasednou bořiči mýtů v marketingové komunikaci. „V marketingu a komunikaci je ohromné množství mýtů a "zaručeně platných pravidel". V panelu se tedy budeme bavit o tom, čím jsou ta pevná přesvědčení daná, jestli tím občas neschovávají marketéři vlastní nedostatek odvahy, pasivitu nebo neznalost“, uvádí moderátor panelu Tomáš Poucha z Marketingového institutu. Vystoupí zde odborníci, kteří mají svůj business postavený na popírání některých pravd - ať už je to potřeba všechno stále testovat (Tomáš Hrivnák, Idealisti), věřit ve věrnost zákazníků (Lenka Janouchová, Fortuna),  v netradiční média (Alžběta Macolová, CineXpress), informacemi nabité ale nudné  prezentace (Jan Hanuš, Nobuu), případně představí zcela nové produkty a služby (Petr Šourek, Corrupt Tour).  „Všichni tito lidé mají jiná východiska, jiné zkušenosti, přesto nebo spíš právě proto jsem přesvědčen, že odpovědi najdeme“, věří  Poucha.

Novinkou tohoto ročníku bude možnost tweetovat přímo na konferenci, kdy se tweety budou zobrazovat přímo v projekci v sále. Touto cestou budou moci účastníci sdělit ostatním své pocity a dojmy z jednotlivých příspěvků nebo konferenční atmosféry, ale též i klást adhoc otázky na řečníky a panelisty. Účastníci se budou moci také vyjádřit k atraktivitě místa konání a to prostřednictvím služby FourSquare.

Kompletní program konference je k dispozici zde www.marketingmanagement.cz/schedule.

Kontakt pro média:
Blue Events
Zuzana Mračková, Client Service Manager
Tel.: +420 222 749 841, e-mail: zuzana.mrackova@blueevents.eu, www.blueevents.eu

Informace pro média:
Kdy/kde: 3. května 2012, Boscolo Prague
Organizátoři: Blue Events ve spolupráci s Marketingovým institutem

Web konference: www.marketingmanagement.cz
Twitter: #Marketing_mng
Linkedin:  skupina Marketing Management Congress
Facebook: Marketing Management & PR Summit by Blue Events
FourSquare: Hotel Boscolo Prague