This article is only available in Czech.
Jak řídit nákup strategicky? O květnové Procurement Forum je rekordní zájem
Published 5/17/2013

Praha, 17. května 2013 – O první ročník Procurement Fora, které se uskuteční 30. 5. 2013 v Clarion Congress Hotelu Prague je rekordní zájem. Do akce zbývá 14 dní a organizátoři evidují více než 120 registrovaných z řad majitelů firem, finančních ředitelů, nákupčích i dodavatelů.

„Máme velkou radost z faktu, že se nám podařilo mobilizovat cílovou skupinu, o které se běžně příliš nemluví, ale která má přímý vliv na chod a finanční bilanci firem,“ říká Antonín Parma, generální ředitel pořádající firmy Blue Events.

Jeho slova dokládá výčet společností, které na akci vysílají své zástupce. Jedná se například o: ADLER Czech, ADR Central and Eastern Europe, ANECT, AXA Česká republika, BOHEMIA SEKT, Budějovický Budvar, BUSINESS LEASE, CEMEX Czech Republic, České Radiokomunikace, Československá obchodní banka, ČEZ, ČKD KOMPRESORY, Deloitte, Equa bank, fischer international, JLV, John Crane Sigma, Kapsch Telematic Services, Kaufland Česká republika, Kofola ČeskoSlovensko, Kooperativa pojišťovna, KPMG Česká republika, KRC partners, LINET, LMC, Metrostav, NESS Czech, PENAM, Penta Investments, Pleas, PPF, Raiffeisenbank, Rodinný pivovar BERNARD, SAINT-GOBAIN Building Distribution CZ, SAP ČR, SIKO KOUPELNY, Skanska CZ/SK, Telefónica Czech Republic, Toyota, VÍTKOVICE POWER ENGINEERING, Wüstenrot - stavební spořitelna a řadu dalších.

Oborový svátek, který se na nákup podívá skrze strategické brýle, nabídne praktické zkušenosti a know-how úspěšných českých i zahraničních firem. Cílem fóra je propojit jednotlivce a zahájit pravidelná výroční setkání, kde si budou moci profesionálové vyměňovat zkušenosti, navzájem se inspirovat a posouvat se ve své profesi dále a zároveň tak odpovědět na vzrůstající poptávku po společné platformě, kde by se bylo možné pravidelně potkávat.

O programu více na www.procurementforum.cz/cz/program

Procurement Forum 2013
www.procurementforum.cz
Kdy: 30. 5. 2013
Kde: Clarion Congress Hotel Prague


Kontakt pro média:
Blue Events
Aneta Zímová
Tel.: +420 222 749 841
e-mail: aneta.zimova@blueevents.eu