This article is only available in Czech.
Jakou přidanou hodnotu může efektivní nákup přinést firmě?
Published 4/29/2014

Praha, 29. dubna 2014 – Nejen na tuto otázku budou hledat odpověď ředitelé nákupu, finanční ředitelé, nákupčí a majitelé firem na 2. ročníku Procurement Fora, které se uskuteční 20. května v pražském Clarion Congress Hotelu. O aktuálnosti tématu a chuti nákupčích nalézat odpovědi společně, svědčí více než 150 registrovaných účastníků 3 týdny před akcí.

Celodenní program nabídne diskusi nad širokou paletou aktuálních otázek, se kterými se profesionálové procurementu potýkají při své každodenní práci. Ať už jde o otázky spojené se začleněním nákupu v rámci rozdílných organizací nebo o specifické nástroje a jejich aplikaci v konkrétních nákupních případech či řízení vztahu s dodavateli. Bohatý program nabídne nejen inspiraci a odborné debaty, ale i prostor pro networking a hledání nových příležitostí pro rozvoj byznysu.

Účastníci se mohou těšit na zkušenosti a případové studie firem, které operují na českém trhu. V programu vystoupí zástupci firem jako Pivovary Lobkowicz, RWE, Vítkovice Power Engineering, T-Mobile, Logio, Doosan Škoda Power, Siemens Industrial Turbomachinery, KRC Partners, Strabag, Evraz Vítkovice Steel, Mediaservis, Skanska a mnoha dalších.

Tematické priority Procurement Fora 2014:

  • POZICE ODDĚLENÍ NÁKUPU VE FIRMĚ 
  • VÝBĚR DODAVATELE A ŘÍZENÍ VZTAHU S NÍM 
  • NÁSTROJE A PROCESY V NÁKUPU 
  • PŘÍPADOVÉ STUDIE VÝZNAMNÝCH VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ 

Detailní program a veškeré informace naleznete na www.procurementforum.cz

Procurement Forum je podporováno řadou významných partnerů v čele s EY Česká republika.

Procurement Forum 2014
Kdy: 20. 5. 2014
Kde: Clarion Congress Hotel Prague
www.procurementforum.cz

Kontakt pro média:
Aneta Zímová, Project Executive, Blue Events
e-mail: Aneta.Zimova@BlueEvents.eu, +420 730 184 505