This article is only available in Czech.
2013: Rok dobrých zpráv
Published 1/22/2013

Rok 2012 byl ve většině médií spojován s přízvisky „katastrofální“, „apokalyptický“ či „poslední“. V české kotlině byl navíc charakterizován „blbou náladou“ a všudypřítomným společenským marasmem, který většina z nás klade za vinu především eskapádám zdejší politické reprezentace.

Jak ale říká James A. Cusumano, úspěšný americký podnikatel a Chairman Chateau Mcely, který žije řadu let v ČR: „Vlastní realitu vytváříme nejprve v našich myslích. Jen na nás záleží, zda budeme žít plný nebo skličující život. Ač se to nezdá, vydat se a kráčet první cestou je mnohem snazší.“ Vzhledem k tomu, že organizování podnětných konferencí, spojování lidí a neustálé hledání nové inspirace je nezbytnou součástí našeho řemesla, rozhodli jsme se připomenout, že dobré zprávy kolem nás existují.

Rozhodli jsme se proto vydat noviny, které si kladou za cíl alespoň trochu upozornit na kladné zprávy, nabídnout čtení k pobavení, poodkrýt, kdo jsme a co jako firma v roce 2013 chystáme a zároveň ukázat, že v optimistickém postoji nejsme sami.

Připravili jsme krátkou anketu v rámci, které jsme oslovili bezmála dvě stovky majitelů, jednatelů a manažerů firem, působících na českém trhu. Jedná se o osobnosti, se kterými se na naších akcích pravidelně setkáváme – ať už v roli účastníků, řečníků, spolupracovníků, partnerů či přátel.

Výsledky krátkého průzkumu ukázaly, že v roce 2012 bylo více než osmdesát procent dotázaných spokojeno jak v pracovním, tak soukromém životě a do roku 2013 hledí s kladným očekáváním a dobrým naladěním.

Pevně věříme, že nadcházejících dvanáct měsíců bude i pro vás obdobím dobrých zpráv. Především proto, že záleží hlavně na nás samotných, jaká realita nás bude obklopovat. Příjemné čtení přeje tým Blue Events.

Noviny můžete prolistovat zde.


Kontakt pro média:

Blue Events:
Aneta Zímová, Project Executive
email: aneta.zimova@blueevents.eu