This article is only available in Czech.
Retail Summit zvítězil v letošním ročníku mezinárodní soutěže InAVation Awards
Published 2/10/2016

Společnost AV MEDIA zvítězila v letošním ročníku mezinárodní soutěže InAVation Awards v kategorii Live Event, a to s konferencí Retail Summit 2015. Navázala tak na loňský úspěch s projektem Olympijský park Soči – Letná, který zvítězil v té samé kategorii. V desátém ročníku mezinárodní soutěže, která je součástí veletrhu ISE 2016, tak společnost uspěla jako jediný zástupce z České republiky v konkurenci téměř 150 přihlášených projektů z celé Evropy, Středního Východu a Afriky.

„Velmi si vážíme letošního úspěchu. To, že se pravidelně umísťujeme na předních místech v odborných soutěžích, je důkazem, že i v České republice vznikají vynikající projekty, které uspějí i v globálním srovnání,“ uvádí Tomáš Přáda, marketingový manažer společnosti AV MEDIA a dodává: „Přeji si, abychom i do budoucna měli možnost spolupracovat na podobně zajímavých a inspirativních projektech jako je Retail Summit.“

Konference Retail Summit 2015, kterou organizuje společnost Blue Events, s. r. o., je největší obchodní konference ve střední Evropě. Setkávají se na ní čeští i zahraniční podnikatelé, manažeři a experti, kteří diskutují o možnostech a ideálních podmínkách na středoevropském trhu. Loňského ročníku, který ocenění získal, se zúčastnilo více než tisíc návštěvníků a téměř stovka velmi zajímavých řečníků. Klíčovým tématem se stalo "Hledání nových cest", které je nezbytnou podmínkou úspěchu obchodního podnikání. „Postarali jsme se o technické a technologické zajištění celé akce a vybavili jsme nejen hlavní sál, ale i 4 další malé sály. Do hlavního sálu jsme nainstalovali panoramatickou projekci, na kterou navazovaly další dvě plátna,“ říká Filip Klein, projektový manažer společnosti AV MEDIA a upřesňuje: „Díky tomu si mohl rekordní počet účastníků užít dokonalý zážitek z jednotlivých prezentací a prezentujícím jsme tak dopřáli komfortní způsob přednesu.“

AV MEDIA nominuje do této soutěže zajímavé realizace již od roku 2007 a již několikrát se probojovala do finálového kola. Letošní vítězství navazuje na loňský úspěch s projektem Olympijský park Soči – Letná a na úspěch v kategorii Integrace, který v roce 2009 získala za integraci audiovizuálního vybavení v rámci nové budovy Fakulty informatiky a managementu Univerzity Hradec Králové.

O soutěži InAVation Awards

Soutěž InAVation Awards organizuje odborný časopis InAVate Magazine, který se zaměřuje na AV a IT technologie a jejich vzájemnou integraci. Odborná porota vybírá ze všech přihlášených projektů a firem finalisty, o kterých pak rozhoduje odborná veřejnost složená z technických manažerů, konzultantů, koncových uživatelů a systémových integrátorů. Jejich hlasy mají větší váhu než ty od výrobců a distributorů, takže vítězové v jednotlivých kategoriích skutečně reprezentují inovativní a mimořádné projekty z pohledu odborníků bez ohledu na to, zda jde o společnost velkou nebo známou.