This article is only available in Czech.
Do Prahy míří mezinárodně uznávaným odborník na marketing, aby poradil, jak na zákaznickou loajalitu
Published 8/21/2014

Praha, 21. srpna 2014 – V září navštíví Českou republiku Bram Alkema, uznávaný odborník z Nizozemska, aby českým marketérům poradil, jak získat a udržet zákazníky. Bram Alkema vystoupí na konferenci Loyalty Over Gold, která se koná 24. 9. 2014 v pražském HUBu.

Bram Alkema je špičkový řečník specializovaný na otázky managementu v oblasti marketingu, inovací a rozvoje vztahu se zákazníky. K jeho myšlenkovým vzorům patří Peter Drucker a Seth Godin, k němuž bývá pro svůj prezentační styl často přirovnáván. Má 25 let zkušeností založených na 2 kariérách - jednak na vlastním podnikání (marketingové a strategické poradenství pro širokou škálu mezinárodních firem a organizací zejména v nové ekonomice založené na disruptivních strategiích), jednak na přednášení a vystupování na mezinárodních konferencích.

K jeho oblíbeným tématům patří kromě zákaznické loajality i content marketing, e-commerce a budoucnost finančních služeb. „Rád zkoumám nová obchodních teritoria. Snažím se vysvětlovat novou marketingovou realitu a aktuální problémy zákazníků, nejen znovu a znovu přeskupovat status quo …“, říká Bram Alkema, který se českému odbornému publiku představí jako klíčový řečník na již šestém ročníku konference Loyalty Over Gold dne 24.9.2014 v pražském HUBu.

Kromě něj program konference přivede na podium řečníky a diskutující z České republiky zastupující známé značky tradičního byznysu i raising stars digitálního světa. Úspěchy, neúspěchy i objevná řešení budou v diskusních panelech specializovaných na maloobchod i trh služeb sdílet zástupci takových značek jako např. Alza.cz., Bileto.cz, Blue Link, Brand Embassy, Feedo.cz, iBod České Spořitelny, Marks&Spencer, Megapixel, OREA hotels, Penny Market, Teta drogerie, Tchibo Praha či Vodafone Czech Republic. 




Loyalty Over Gold
Kdy: 24. 9. 2014
Kde: IMPACT HUB PRAHA
www.loyalty-over-gold.cz




Kontakt pro média:
Aneta Zímová, Blue Events
Tel.: +420 222 749 841, e-mail: aneta.zimova@blueevents.eu