This article is only available in Czech.
Proč má stavebnictví v ČR tak špatnou pověst?
Published 2/26/2013

Praha, 26. února 2013 – Tunel Blanka, pražský městský okruh, dostavba dálnice D1,… Proč má každý větší stavební projekt u nás hořkou mediální pachuť? Odráží se v mediálním obraze českého stavebnictví realita nebo fikce? Nejen na tyto otázky se zaměří letošní Fórum českého stavebnictví již příští úterý 5. března 2013. Prestižní Fórum se letos koná již po deváté a pravidelně se jej účastní kolem 250 účastníků převážně z top managementu významných stavebních firem a jejich dodavatelů.

Co se musí stát, aby stavebnictví v ČR mělo budoucnost?

Tuto otázku si již příští týden budou klást účastníci Fóra českého stavebnictví 2013. Program celodenní akce nabídne vystoupení odborníků z různých částí světa a inspiraci pro úspěšné vyvedení domácích firem z krize, reakce a plány tří ministrů Vlády ČR, skvělého moderátora Martina Veselovského, unikátní workshopy, z nichž jeden se bude věnovat problematice mediálního obrazu a PR oboru, speciální část zaměřenou na výhled do budoucnosti, která přinese informace o nových materiálech a konstrukcích z oboru dřevěných, betonových a ocelových konstrukcí a uplatnění skla v moderním stavění, včetně přehledu světových i tuzemských staveb a mnoho dalšího.

Nabitý program a účastníci reprezentující nejvýznamnější hráče na trhu slibují nejen inspirativní výměnu názorů a novinky z oboru, ale také skvělou příležitost ke komornějšímu setkání a networkingu.


Fakta o fóru

  • Fórum českého stavebnictví se koná již podeváté a je největším odborným setkáním v ČR
  • Fóra se pravidelně účastní kolem 250 vrcholových zástupců oboru
  • 5. 3. 2013 od 9 do 16:30 hodin
  • Místo konání: Olympik Artemis, Praha
  • Organizátoři: Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR a Blue Events
  • Stránky akce: www.construction21.cz



Kontakt pro média:
Denisa Vlčková, Blue Events
Tel.: +420 222 749 841, e-mail: Denisa.Vlckova@blueevents.eu