This article is only available in Czech.
Program konference Leadership for Life 2015 se právě dokončuje. Představení role emocí ve firmách se zhostí mezinárodně uznávaný speaker Itzik Amiel
Published 3/16/2015

Praha, 16.3.2015 – Emoce ve firmách jsou všudypřítomné, doprovázejí jedince i týmy ve všem, co dělají. Můžeme je sice ignorovat, ale ony nezmizí. Místo toho bychom měli zkusit jim porozumět a pracovat s nimi. Jakým způsobem? O tom, jak motivovat nadšení a zvládat strach ve firmách bude s účastníky konference Leadership for Life 3.června v Břevnovském klášteře v Praze debatovat její klíčový řečník Itzik Amiel.

Itzik Amiel jako inspirativní leader a networker patří mezi vyhledávané řečníky nejen v Evropě, ale i například v Indii, Číně či Jižní Africe. Na základě bohatých zkušeností, svých i z klientských firem, napomáhá stovkám lídrů, manažerů či majitelů společností posílit správné vnímání emocí uvnitř firem i ve vztahu s jejich obchodními partnery, a tím zlepšit pracovní atmosféru a účinně zvýšit výkony. “Jen když jste autentičtí, upřímní a komunikujete jednoduše, jste schopni budovat skutečné vztahy“, říká Itzik. „Mějte na paměti, že kontakty sdílíte, nikoliv vlastníte.“

Itzik Amiel původně vystudoval komerční právo a stal se členem mnohých mezinárodních profesních asociací, jejichž prostřednictvím získal nejen pestré oborové, ale i multikulturní zkušenosti. Je považován za přední autoritu v oblasti „Attentional Networking“, vydal několik knížek, k jeho posledním patří The Attention Switch. V části Attention Leadership pojednává o tom, jakou sílu může pro jedince i firemní kolektiv mít správně adresované a správně formulované poděkování – detaily viz.

Účast na programu setkání pod názvem Leadership for Life 2015 přislíbila řada českých i zahraničních majitelů a lídrů firem, například Jaroslava Valová, generální ředitelka SIKO KOUPELNY & KUCHYNĚ, Zuzana Ceralová Petrofová, prezidentka společnosti Petrof, Hannu Kasi, CEO ABB Česká republika a mnozí další, kteří vytvoří prostor pro zamyšlení a vzájemné sdílení zkušeností z budování firemní kultury, ale i otázek či nejistot, kterým vrcholoví manažeři nebo majitelé firem čelí. Prožitek z akce a její emotivní náboj ještě zvýší osvědčený formát kombinace konference s koncertem, atmosféru nadšení navodí zpěváci Brixiho akademického souboru.

Kdy: 3.června v Břevnovském klášteře v praze
Co: 4.ročník konference Leadership for Life
Více informací: www.leadershipforlife.cz

Kontakt pro média:
Aneta Zímová
e-mail: aneta.zimova@blueevents.eu