This article is only available in Czech.
Havas PR Prague zlatým partnerem PR Summitu 2013
Published 3/11/2013

Praha, 11. března 2013 - Agentura Havas PR Prague se stala zlatým partnerem PR summitu, největší konference o public relations na českém trhu. Akce se letos uskuteční 23. října a opět nabídne účastníkům informace a inspirativní vystoupení k tématům, která aktuálně hýbou světem PR. Na rozdíl od předchozích ročníků bude Havas PR exkluzivně jediným subjektem na pozici hlavního partnera.

„Spojení značky Havas PR s nejprestižnější oborovou akcí v Česku je pro nás velkou ctí. V roce 2013 se nám otevírá velké množství příležitostí získat nové zakázky. Věřím tedy, že společně s tímto partnerstvím letos nastartujeme agenturu k dalšímu růstu," říká Managing Director Havas PR Kateřina Wheeler.

Letošní PR Summit je pátým v pořadí a opět se očekává přes 200 účastníků. Jedná se o setkání profesionálů v oboru PR, ředitelů firem, marketingových a komunikačních ředitelů a mediálních odborníků. Součástí konference je také přímá volba PR Osobnosti roku.

Havas PR Prague je součástí komunikační sítě Havas Worldwide, přední integrované skupiny pro marketingovou komunikaci, která jako první získala ve stejném roce ocenění Globální agentura roku od časopisů Advertising Age a Campaign. Skupinu Havas Worldwide tvoří 11 000 zaměstnanců pracujících ve 120 městech v 75 zemích a svým klientům poskytuje řešení v oblasti reklamy, marketingu, korporátní komunikace a digitálních a sociálních médií.

Konferenci PR Summit organizuje Asociace PR agentur společně s agenturou Blue Events.


Kontakt:

Klára Poláčková

Communication Director
Havas Worldwide Prague
klara.polackova@havasww.com

www.havasworldwide.cz