This article is only available in Czech.
Společnost Blue Events získala ocenění Business Superbrands
Published 3/31/2014

Praha, 31. března 2014 – Odborná komise Business Brand Council programu Czech Superbrands udělila společnosti Blue Events cenu Czech Business Superbrands Award 2014, kterou získávají nejlepší B2B značky, působící v České republice.

„Z ocenění máme velkou radost. Více než dvacet let se snažíme připravovat na českém trhu oborové business konference napříč sektory, a v posledních 7 letech usilujeme o to, aby naše značka Blue Events byla známkou jejich výborné kvality. Jsme rádi, že si toho někdo povšiml. Pro celý tým je ocenění odměnou a především velkým povzbuzením k další práci. Věříme, že budeme i nadále připravovat špičkové akce a jejich účastníkům i partnerům přinášet inspiraci a zážitky,“ komentuje udělení prestižního ocenění Antonín Parma, ředitel společnosti Blue Events.

Co je Superbrands Award?

Cena Superbrands Award v daném regionu oceňuje značky na základě preference zákazníků a názoru odborné poroty. Pro firmu je ocenění důkazem pozitivní zpětné vazby a silného povědomí o její značce. Značky jsou pro udělení tohoto ocenění nominovány na základě obchodních výsledků, firmy tedy nemohou o nominaci žádat. O udělení Business Superbrands Award rozhoduje expertní skupina Business Brand Council, který je tvořen odborníky s dlouholetými zkušenostmi v oblasti brand marketingu, zástupci profesních organizací, špičkovými kreativci a význačnými experty na oceňování značek. V kategorii B2B splnilo základní právní a ekonomická kritéria pro udělení ocenění na padesát tisíc značek, z nichž vzešlo 150 porotou oceněných firem.

Mezinárodní program Superbrands

Tento program vznikl před více než patnácti lety ve Velké Británii. Marketingoví a komunikační odborníci si stanovili dva cíle: uvést do středu pozornosti mimořádně silné značky a prezentovat příklady hodné následování pro účastníky trhu, kteří by se rádi rozvíjeli a inspirovali od nejlepších. Od té doby projekt získal celosvětové uznání a dnes je cena Superbrands Award uznávána jako speciální ocenění v 88 zemích na pěti kontinentech. Komise Brand Council má při udělování ocenění klíčovou roli, proto jsou do ní vybíráni pouze přední a vysoce uznávaní experti.

Více informací o aktivitách společnosti na www.blueevents.eu
Více informací o Superbrands: www.czechsuperbrands.com

Kontakt pro média:
Aneta Zímová, Project Executive, Blue Events
e-mail: Aneta.Zimova@BlueEvents.eu, +420 730 184 505